Kiinnostaako jäsenyys?

Osuuskunta Monikieliset on käännösalan opiskelijoiden ja käännösalasta valmistuneista koostuva osuuskunta, jonka tehtävänä on edistää ja helpottaa jäsentensä työkokemuksen karttumista jo opiskeluaikana sekä vastavalmistuneena. Sen kautta toimiessa säilytät normaalin palkansaajan aseman ja olet osuuskunnalla työntekijänä.

Jäsenenä

Osuuskunnan jäsenen täytyy olla Helsingin, Itä-Suomen tai Turun yliopiston opiskelija ja suorittanut maisterivaiheesta noin vuoden opinnot (uudet tutkintovaatimukset) tai kandidaattivaiheen aineopinnot (vanhat tutkintovaatimukset). Tarkemmat yliopistokohtaiset ehdot selviävät ottamalla yhteyttä osuuskuntaan. Osuuskunta tarjoaa ammattitaitoisia käännöspalveluita - ei "opiskelijakäännöksiä" niin hinnan kuin laadunkaan suhteen, joten omien taitojen on oltava vaadittavalla tasolla.

Jäsenenä Monikielisissä saa olla haluamansa ajan, ja eroamisesta tulee ilmoittaa itse osuuskunnalle. Tällöin 35 euron osuusmaksu palautetaan jäsenen tilille. Viiden euron liittymismaksua ei palauteta.

Hae jäseneksi

Toimita jäsenhakemuksesi ja opintorekisteriotteesi tai tutkintotodistuksesi meille sähköpostitse. Ilmoita hakemuksen liittymislomakkeessa:

Lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään vain jäsenrekisterin ylläpitämiseen. Tiedot poistetaan jäsenyyden päättyessä. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Pyrimme vastaamaan hakemuksiin mahdollisimman pian. Kun olet maksanut jäsenmaksusi, olet täysivaltainen jäsen ja saat sähköpostitse linkin osuuskunnan "Jäsen"-Dropboxiin, josta löydät mm. osuuskunnan infopaketin.