Kiinnostaako jäsenyys?

Osuuskunta Monikieliset on Itä-Suomen yliopiston kääntäjäopiskelijoista koostuva osuuskunta, jonka tehtävänä on edistää ja helpottaa jäsentensä työkokemuksen karttumista jo opiskeluaikana. Sen kautta toimiessa säilytät normaalin palkansaajan aseman ja olet osuuskunnalla työntekijänä.

Jäsenenä

Osuuskunnan jäsenen täytyy olla Itä-Suomen yliopiston opiskelija ja suorittanut maisterivaiheen pakollisista käännöskursseista vähintään kaksi (uuden opintosuunnitelman mukaan opiskelevat) tai aineopintojen käännöskurssit hyväksytysti (vanhan opintosuunnitelman mukaan opiskelevat). Osuuskunta tarjoaa ammattitaitoisia käännöspalveluita – ei "opiskelijakäännöksiä" niin hinnan kuin laadunkaan suhteen, joten omien taitojen on oltava vaadittavalla tasolla.

Jäsenenä Monikielisissä saa olla haluamansa ajan, ja eroamisesta tulee ilmoittaa itse osuuskunnalle. Tällöin 35 euron osuusmaksu palautetaan jäsenen tilille. Viiden euron liittymismaksua ei palauteta.

Hae jäseneksi

Toimita jäsenhakemuksesi ja opintorekisteriotteesi meille sähköpostitse. Ilmoita hakemuksessasi:

Pyrimme vastaamaan hakemuksiin mahdollisimman pian. Kun olet maksanut jäsenmaksusi, olet täysivaltainen jäsen ja saat sähköpostitse linkin osuuskunnan "Jäsen"-Dropboxiin, josta löydät mm. osuuskunnan infopaketin.